Containerservice

Service
De servicegerichte benadering van Van Dalen zorgt ervoor dat u geen ongemak ervaart bij het plaatsen en (op)halen van de containers.
Samen met u zal dan ook een planning gemaakt worden zodat uw bedrijfsactiviteiten en/of werkzaamheden ongehinderd door kunnen gaan. Van Dalen staat op werkdagen vanaf 07:00 tot 17:30 uur en op zaterdag vanaf 07:00 tot 13:00 uur voor u klaar.

Afvalmanagement
Door de bundeling van kennis, ervaring en techniek is van Dalen in staat deskundig advies te geven bij het zoeken naar een economisch milieukundige verantwoorde oplossing voor elk soort afval. Van Dalen doet dat snel en op maat. Zo bespaart u de nodige tijd en kosten.

Afvalcontainers
Afval is er in alle soorten en maten. Afval dat afkomstig is van bouw en sloop, industrie, ziekenhuizen of horeca. Het kan ook huisvuil, GFT-afval, papier, metaal of zelfs chemisch afval zijn. Ieder afval vraagt om een eigen manier van opslag en vervoer. Daarom beschikt Van Dalen over een ruime keuze in containers die speciaal geschikt zijn voor het specifiek afval. Of wilt u een container huren voor het tijdelijk opslaan van uw voorraden, inboedels en dergelijke? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Online containerservice voor particulieren
Voor particulieren is tevens onze online containerwebshop beschikbaar. Bestel daar snel en online de door u gewenste container.